Partners

Partners

Menu

Volvo Group Trucks Nederland

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. Onze producten en diensten zijn betrokken bij vele functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken. Zo wordt bijvoorbeeld 15% van al het voedsel in Europa geleverd door een Volvo of Renault-truck. Om te garanderen dat de voertuigen op de weg blijven en veilig blijven werken, helpen we onze klanten met uitstekende, snelle diensten en technische oplossingen van topklasse.

Meer weten?
Kijk op www.volvo.nl


Innovam is hét kennis- en opleidingsinstituut voor de mobiliteitsbranche.

Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Dit willen we oa bereiken door onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het realiseren van modern en innovatief onderwijs. Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Wij werken mee aan een sterke en gezonde branche en zorgen voor verbinding, kennisdeling en vooruitgang van bedrijven, scholen en medewerkers.

Meer weten?
Wij vertellen je graag meer! Kijk op onze website voor meer informatie.


IBKI - Examinering en Certificering voor de mobiliteitsbranche

IBKI is binnen de mobiliteitsbranche toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen en afnemen van theorie- en praktijkexamens. Wij stemmen onze werkzaamheden nauwkeurig af met onze opdrachtgevers en de branche. Zo garanderen wij dat onze examens goed aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Meer weten?
Kijk op www.ibki.nl